Selv om honning er antibakteriel kan bakterien Clostridium botulinums sporer overleve i honning. Clostridium botulinums kan udvikle giftstoffet toksin hvilket kaldes botulisme eller pølseforgiftning i daglig tale. Voksne bliver ikke syge af at indtage sporene, da de ikke vil spirer og vokse frem i mave og tarm systemet, men under normalt omstændigheder blot blive udskilt igennem kroppens fordøjelsessystem.
Babyer derimod har ikke et fuldt udviklet mave tarm flora og dermed ikke samme mængde syre i maven, derfor kan sporene i nogle tilfælde udvikle sig og give en forgiftning der kan være livstruende.
Der er lukket for kommentarer.
Ved brug af hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Disse anvendes til at forbedre din oplevelse, samt til statistik og markedsføring.
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.